Uge 43
Mandag:
Nudler med oksekød a'la Moster - Kcal pr.portion 493 http://www.sluksulten.dk/3619738
Tirsdag:
Rester fra mandag
Onsdag:
Tærte med grøntsager - Kcal pr. portion 496 http://www.sluksulten.dk/3619731
Torsdag:
Thaikylling med nudler - Kcal pr. portion 466 http://www.sluksulten.dk/3619736
Fredag:
Rester fra torsdag
Lørdag:
Græsk farsbrød
- Kcal pr. portion 379 http://www.sluksulten.dk/3619724
Søndag:
Hamburgerryg m/ Grøn kartoffelsalat - Kcal pr. portion 471 http://www.sluksulten.dk/421336267
Uge 42
Mandag:
Oksekødssalat a' la Thai- Kcal pr. portion 537 - Find
opskriften under salater
Tirsdag:
Nudler med oksekød a'la Moster - Kcal pr. portion 493 - Find opskriften under sammenkogte retter
Onsdag:
Rester fra tirsdag
Torsdag:
Thaikylling med nudler - Kcal pr. portion 466 - Find opskriften under Wok mad
Fredag:
Omelet med spinat, løg og tomat - pr. portion 298 - Find opskriften under Retter med æg
Lørdag:
Pitabrød med Pulled Pork og Coleslaw – Find opskriften under Sund Junk Food
Søndag:
Risnudler i Spicy Oksekød - Kcal pr. portion 457 - Find opskriften under sammenkogte retter
Uge 41
Mandag:
Mormors livret, Fisk i fad - 447 Kcal - Se under fiskeretter II
Tirsdag:
Broccoli,- Blomkålssuppe med kylling - 326 Kcal - Se under suppe
Onsdag:
Rester fra tirsdag
Torsdag:
Risnudler i Spicy Oksekød
- 457 Kcal - Se under oksekød
Fredag:
Spinatpandekager med løg og peberfrugt - 67 Kcal pr. stk - Se under retter med æg
Lørdag:
Lasagne med
pastaskruer - 889 Kcal - Se under lasagne, tærter mm.
Søndag:
Pitabrød med Pulled Pork og Coleslaw - 444 Kcal pr. pita - Se under Sund Junkfood
Uge 38
Mandag:
Thaisuppe - 298 Kcal – Se under supper
Tirsdag:
Omelet med spinat, løg og tomat - 298 Kcal – Se under retter med æg
Onsdag:
Rester fra mandag
Torsdag:
Hakkebøf med Spejlæg og Ratatouille – 538 Kcal – Se under oksekød
Fredag:
Irisk Stuvning – 471 Kcal – Se under sammenkogte retter
Lørdag:
Pastasalat med marineret spidskål, bønner og æg – 539 Kcal – se under salater
Søndag:
Kyllingefrikadelle- 178 Kcal pr. stk. – Se under farsretter (husk at medregne Kcal af tilbehør)
Uge 37
Mandag:
Frikadeller m/ Courgette, tilbehør stuvet hvidkål – 641 kcal. Se under farsretter og tilbehør
Tirsdag:
Skinkekød i Karry - Kcal 520. Se under sammenkogte retter
Onsdag:
Rester fra tirsdag
Torsdag:
Lasagne med pastaskruer – 899 Kcal. Se under lasagne, tærter II
Fredag:
Sund junkfood – 444 Kcal pr. pitabrød. Se under sund junkfood
Lørdag:
BBQ kyllingespareribs med Tzatziki og bagte rødbeder – 515 Kcal. 200 g kyllingespareribs
er 271 Kcal - Tzatziki ses under tilbehør (jeg har ikke fået oprettet de bagte rødbeder)
Søndag:
Laks i fad med kokosmælk og grøntsager – 500 kcal. Se under fiskeretter –
husk at medregne hvad du spiser som tilbehør
Uge 36
Mandag:
Mormors
livret, fisk i fad
Tirsdag:
Grillstegt kylling med grøntsager
Onsdag:
Hakkebøf med Spejlæg og Ratatouille
Torsdag:
Broccoli,- Blomkålssuppe
med kylling
Fredag:
Broccoli,- Blomkålssuppe med kylling
Lørdag:
Risnudler i Spicy Oksekød
Søndag:
Marinert pasta og spidskål, røget
oksefilet, grønne asparges, pinjekerner og Fetacreme
Uge 35
Mandag:
Oksekødssalat a' la Thai- Kcal pr. portion 537
Find opskriften under salater
Tirsdag:
Nudler med oksekød a'la Moster
- Kcal pr. portion 493 - Find opskriften under sammenkogte retter
Onsdag:
Rester fra tirsdag
Torsdag:
Thaikylling med nudler
- Kcal pr. portion 466 - Find opskriften under Wok mad
Fredag:
Omelet med spinat,
løg og tomat - pr. portion 298 - Find opskriften under Retter med æg
Lørdag:
Pitabrød med Pulled Pork og Coleslaw - Find opskriften under Sund Junk Food
Søndag:
Risnudler i Spicy Oksekød - Kcal pr. portion 457 - Find opskriften under sammenkogte retter
Uge 32
Mandag:
Engelsk Bøf med bløde løg og agurkesalat
Tirsdag:
Oksekød a´la moster
Onsdag:
Oksekød a´la moster
Torsdag:
Gratin med skinke [s. 10]
Fredag:
Kylling med ris, karrysauce
og blomkålssalat
Lørdag:
Fyldt hakkebøf
Søndag:
Nakkekotelet med grønt
Uge 29
Mandag:
Grillstegt kylling med nye kartofler og broccoli
Tirsdag:
Thai kylling
Onsdag:
Rester fra tirsdag
Torsdag:
Skinke med blomkål og gulerødder
Fredag:
Gratin med skinke [s. 10]
Lørdag:
Fyldt hakkebøf
Søndag:
Nakkekottelet med grønt
Uge 28
Mandag:
Fyldt hakkebøf med løgkompot, stegte kartofler og ”ostecreme”
Tirsdag:
Kylling med Grøntsagsgratin [s. 79]
Onsdag:
Pølsegryde Tikka [s. 21]
Torsdag:
Skinke med blomkål og gulerødder
Fredag:
Gratin med skinke [s. 10]
Lørdag:
Vildsvinebøf med spansk tomatskovs [s. 59+ 45]
Søndag:
Vildsvinefrikadeller med grønt