Pulled Pork i Pitabrød m/ Coleslaw
4 personer
Det skal du bruge:
450 g pulled pork, barbeque, Tulip
300 g coleslaw á la wild west
50 g jalapeneos
4 stk jumbopita
Sådan gør du:
Tilbered
Pulled Pork efter anvisning. En god ting er, at starte med at komme staniol over kødet i det ildfaste fad (og lave nogle huller i staniolen med en kniv) og give det ca. 15 minutter mere, så bliver det ikke tørt. Check at det er varmt og
del det med en gaffel og giv det 5-10 minutter mere.
Coleslaw er fra Fakta/Netto i en pakke, som du blander sammen med dressing.
Varm Pitabrød i microvn i 30-60 sekunder. Skær dem op og fyld dem med kød, coleslaw og evt.
jalapeneos. hvis du kan lide det lidt stærkt.
Næringsindhold
| Energi | 159 kcal | 444 kcal | 1777 kcal | Protein | 9,8 g | 27 g | 110 g |
Kulhydrat | 18 g | 49 g | 198 g | Fedt | 5,1 g | 14 g | 57 g | |
Beregnet
på baggrund af opskriftens rå vægt på (angiv ).