Sund Junkfood

Pulled Pork i Pitabrød m/ Coleslaw

 

4 personer

Det skal du bruge:
450 g pulled pork, barbeque, Tulip
300 g coleslaw á la wild west
50 g jalapeneos
4 stk jumbopita

Sådan gør du:
Tilbered Pulled Pork efter anvisning. En god ting er, at starte med at komme staniol over kødet i det ildfaste fad (og lave nogle huller i staniolen med en kniv) og give det ca. 15 minutter mere, så bliver det ikke tørt. Check at det er varmt og del det med en gaffel og giv det 5-10 minutter mere.
Coleslaw er fra Fakta/Netto i en pakke, som du blander sammen med dressing.

Varm Pitabrød i microvn i 30-60 sekunder. Skær dem op og fyld dem med kød, coleslaw og evt. jalapeneos. hvis du kan lide det lidt stærkt.

Næringsindhold

  Pr. 100 g Pr. person (280 g) I alt
Energi 159 kcal 444 kcal 1777 kcal
Protein 9,8 g 27 g 110 g
Kulhydrat 18 g 49 g 198 g
Fedt 5,1 g 14 g 57 g

Beregnet på baggrund af opskriftens rå vægt på 1120 g (angiv tilberedt vægt).

| Svar

Nyeste kommentarer

26.01 | 09:59

👍🏻👍🏻👍🏻

19.10 | 18:50

Hej Jannie. Vil du være med i gruppen SlukSulten på FB, så skal du lige bede om medlemskab. Du kan også bare gå ind her der er ugeplaner og flere opskrifter

14.09 | 18:44

Jeg vil gerne deltage.

14.09 | 18:41

Jeg vil gerne deltage.