Tilbehør

Ratatouille 158 Kcal

4 personer

2 stk courgetter (squash)
3 alm løg
3 tomate2 røde chilir
4 fed hvidløg
1 dåse hakket tomater
2 spsk flydende margarine


Sådan gør du:
Pil og snit løg på den lange led. Hak chili og hvidløg. Skær Courgetterne på langs og herefter del de halve i tre og hak dem i firkanter. Del tomaterne og skær dem i firkanter (kan udskiftes med 2 dåser hakkede tomater)

Kom margarine på en pande eller i en gryde. Tilsæt løg og lad dem simre til de bliver blanke. Tilsæt hvidløg og chili og lad det småsimre 5-10 minutter.
Tilsæt herefter courgetter og tomater, samt dåsen med hakkede tomater. Lad det stå og simre ½-1 time ved svagt blus. Rør rundt en gang imellem.

Det skal du bruge:
200 g hakket spinat
2 løg
2 gulerødder
100 g champignon
20 g flydende becel
5 æg


Sådan skal du gøre:
Hak løg og champignon og riv gulerødderne. Kom margarine (lidt mere end halvdelen) på panden ved svag varme. Herefter tilsættes gulerødder og det optøede spinat. Tilsæt champignon til sidst. Grøntsagerne skal kun varmes igennem. Smør 2 muffinforme med resten af margarinen.
Hæld grøntsagerne i formen helt op til kanten. Pisk æg om mælk, tilsæt salt og hæld det over grøntsagerne.
Bages i varmluftsov v/ 200°C til de er gyldne.

| Svar

Nyeste kommentarer

26.01 | 09:59

👍🏻👍🏻👍🏻

19.10 | 18:50

Hej Jannie. Vil du være med i gruppen SlukSulten på FB, så skal du lige bede om medlemskab. Du kan også bare gå ind her der er ugeplaner og flere opskrifter

14.09 | 18:44

Jeg vil gerne deltage.

14.09 | 18:41

Jeg vil gerne deltage.