Finsk oksefilet med tilbehør
Det skal du bruge:
1 bøf
af finsk oksefliet
200 g bagekartofler
100 g Ærter
3 cherrytomater
1 spsk Erik Lallerstedt Bearnaise
1 dl fromage Frais 0,2%
1 brev græsk, Dressing Mix, Knorr
1 solo hvidløg eller 4 fed
1 spsk
becel
Sådan gør du:
Vask karoffel, pak den i sølvpapir og sæt den i ovnen i 1-1½ timer. Vask tomaterne og kom dem i et ildfast fad med krydderier. Tag dem ud af ovnen 15 min fæ kartoflerne
er færdige.
Lav en dressing af frómage fraiche med hvidløg og et brev græsk dressing. Rør det sammen og brug det i din bagekartoffel i stedet for smør.
Steg din bøf til medium max 2 minutter
på hver side.
Drop bearnaisen og spar 179 kcal :-)
Næringsindhold
|
Energi | 126 kcal | - | 903 kcal | Protein | 9,1 g | - | 65
g | Kulhydrat | 8,9 g | - | 64 g | Fedt | 5,9 g | - | 42 g | |