Laks i kokosmælk og grøntsager m/ langtidsstegte tomater og kartofler
4 personer
Det skal du bruge:
800 g laks
1 alm løg
1 spsk olie
1 spsk tomatpure
250 g spinat
2 tsk paprika
5 cherrytomater
1
dåse kokosmælk
Sådan skal du gøre:
Gør alle grønsagerne klar. Hvis der er skind på laksen fjernes
det ved at føre en kniv ned mellem kødet og skindet med den skarpe side ned mod skinnet. Kom laksen op i et fad.
Svits løg af i lidt olie til
de bliver gyldne.
Tilsæt tomatpuré og lad det svitse med hurtig og kom kokosmælk, vand og paprika i og lad det simre 5 minutter mens du rør
rundt. Smag til med salt og peber.
Kom et par håndfulde spinat i og rør det rundt i sovsen, jævn evt. din sovs lidt til. Hæld sovsen
over laksen. Halver cherrytomaterne og kom dem på til slut.
Kom fadet ind i en forvarm ovn på 200°C i ca.30-35 minutter
Her serveret med
langtidsstegte tomater og kartofler. Dette er ikke medregnet.
Næringsindhold
| Energi | 141 kcal | 500 kcal | 2002 kcal | Protein | 9,4 g | 33 g |
133 g | Kulhydrat | 2,1 g | 7,5 g | 30 g | Fedt | 11 g | 39 g | 157 g | |