|
|
|
|
|
Omelet med spidskål og snackpeber 1 person Det skal du bruge: 100 g spidskål 1 snackpeber 3 æg 40 g ost 1 spsk olie
Sådan gør du: Kom olie på en pande. Kom peber og hvidløg
på oanden og steg det til det er gyldent. Hæld æg over og lad det simre, læg os på og luk det sammen så det ligner en cigar. steg til den er gylden. Spar 133 Kcal, hvis du undlader osten Næringsindhold | Energi | 138 kcal | 543 kcal | 543 kcal |
Protein | 8,2 g | 32 g | 32 g | Kulhydrat | 3 g | 12 g | 12 g | Fedt | 11 g | 42 g | 42 g |
|
Omelet med spinat, løg og tomat 1 person Det skal du bruge: 300 g spinat, hakket, frost 1 mellemstor tomat 1 alm løg 1 spsk flydende margarine 1 æg Sådan gør du: Optø
spinat, pil og hak løg fint. Fjern kerner fra tomaten. Svits løg ved svag varme på panden med margarine. Tilsæt spinat og tomat og lad det stå og simre til det bliver varmt. Pisk æg med 1 tsk. salt. Hæld æg
på panden og rør rundt et øjeblik.
Lad massen stå og samle sig og fold herefter den ene halvdel ind over den anden. Løsn omeletten og hæld den omvendt over på en tallerken. Næringsindhold | Energi | 52 kcal | 298
kcal | 298 kcal | Protein | 2,7 g | 16 g | 16 g | Kulhydrat | 4,4 g | 25 g | 25 g | Fedt | 3,1 g |
18 g | 18 g | |
Omelet med røget filet og ost 1 person Det skal du bruge: 4 æg 4 skiver røget filet 10 g ost, fast, 45+ 2 tsk becel
Sådan gør du: Kom becel på panden og tilsæt
filet når margarine er gylden. Pisk æggene og kom dem på panden. "Rusk" panden, så du får en fin masse. Kom osten på 1/3 af massen og fold det resterende ind over. Omeletten skal gerne være blød indeni.
Tag en tallerken og vend den omvendt ud - så den bliver cigarformet. Næringsindhold
| Energi | 163 kcal | 461 kcal | 461 kcal | Protein | 14
g | 41 g | 41 g | Kulhydrat | 0,65 g | 1,9 g | 1,9 g | Fedt | 12 g | 33 g | 33 g | |
Spinatpandekager med løg og peberfrugt 8 stk Det skal du bruge: 4 æg 1 løg 1 snackpeber 100 g spinat 1 spsk. flydende margarine 1 spsk. mel
Sådan skal du gøre: Optø spinat, pil og hak løg fint og skær peberfrugter i tern. Pisk de 4 æg
og kom grøntsagerne i. Kom margarine på en pande (gerne en bliness pande). Lav 4 små pandekager af gangen. Næringsindhold | Energi | 103 kcal | 67
kcal | 539 kcal | Protein | 6,6 g | 4,3 g |
34 g | Kulhydrat | 5,3 g | 3,4 g | 28 g | Fedt | 6,4 g | 4,2 g | 34 g |
|
Ægmuffins med grønt 12 stk Det skal du bruge: 200 g hakket spinat 2 løg 2 gulerødder 100 g champignon 20 g flydende becel 5 æg
Sådan skal du gøre: Hak
løg og champignon og riv gulerødderne. Kom margarine (lidt mere end halvdelen) på panden ved svag varme. Herefter tilsættes gulerødder og det optøede spinat. Tilsæt champignon til sidst. Grøntsagerne skal
kun varmes igennem. Smør 2 muffinforme med resten af margarinen. Hæld grøntsagerne i formen helt op til kanten. Pisk æg om mælk, tilsæt salt og hæld det over grøntsagerne. Bages i varmluftsov v/
200°C til de er gyldne. Næringsindhold
| Energi | 71 kcal | 70 kcal | 839 kcal | Protein | 4,3 g | 4,2 g | 51 g |
Kulhydrat | 5,3 g | 5,3 g | 63 g | Fedt | 4 g | 3,9 g | 47 g | |
|
|
|