Lasagne u/bechamel - Points pr. person 15
4
personer
Det skal du bruge:
600 g oksefars 6-8%
3 store løg
6 gulerødder
½ gourgette (squash)
3 solo hvidløg (el. 6 fed)
1 spsk. hot chili
200g. revet ost
1 pk. frisk lasagneplader 200g
2 spsk. flydende becel
salt og peber
Sådan gør du:
Grøntsagerne snittes meget fint, kan evt.blendes som fintsnittet grønt.
Kom 2½ spsk. flydende becel i en gryde sammen med chili og hvidløg og lad det brune af, herefter tilsættes oksekød og brunes til det har fået farve. Tilsæt resten af grøntsagerne og kom lidt vand ved og lad det simre ca. 10 minutter. Smag til med salt, peber og evt. andre krydderier.
Smør et ildfast fad med ½ spsk. flydende becel.
Klip lasagnepladerne, så de passer til fadet. Start med lasagneplader, et lag kødsovs - igen et lag lasagneplader og slut af med kødsovs.
Tilberedes i ovnen v/ 180°C i 15 min. Tag fadet ud og kom den revne ost på. Bages færdig i ca. 15 min eller til osten er blevet gylden.
Serves evt. med blandet salat.