Skinkekød i Karry
4 personer
500 g skinkekød i strimler
1 spsk karrypasta
1 lille ingefær
3 alm løg
3 gulerødder
10 små forårsløg
100 g sukkerærter
3 fed hvidløg
1 chili
4 dl kokosmælk, 16%
80 g nudler
2 spsk olie
Sådan gør du:
Skræl og riv hvidløg og ingefær og skær og hak chili. Halver løgene 2 gange og skær dem i kvarte.
Skræl gulerødderne, flæk dem på
langs og skær dem på skrå som halvmåner. Rengør forårsløg og snit dem på langs.
Kom olie i en wokgryde
sammen med hvidløg, chili og ingefær. Svits det sammen og kom herefter løg i. Når løgene er svitset tilsættes kødstrimlerne og brunes af og der tilsættes salt og peber.
Herefter tilsættes
resten grøntsagerne, nudler og kokosmælk, undtagen sukkerærter. Det hele koger svagt under låg, indtil kødet er mørt og der er bid i grøntsagerne. Sukkerærter tilsættes og koger med 2-3 minutter.
Næringsindhold
| Energi | 115 kcal | 520 kcal | 2079 kcal | Protein | 7,4 g | 34 g | 134 g | Kulhydrat | 7,5
g | 34 g | 134 g | Fedt | 6,7 g | 30 g | 121 g | |