Hamburgerryg m/ Grøn kartoffelsalat
3 personer
Det skal du bruge:
500 g kartofler
2 spsk dijon sennep
4 tsk olivenolie
2 spsk eddike
1 spsk soya
1 spsk Hp
1 alm løg
100 g ærter,
10 radisser
6
cherrytomater
600 g kogt Hamburgerryg
Sådan gør du:
Vask og kog kartoflerne med salt og lad dem afkøle. Rør olie, sennep, eddike, soya og Hp-sauce sammen.
Hak løg og skær
radisser i skiver og tomater i halve og kom det ned i blandingen med kartofler (brug så kartofler eller skær dem i kvarte) og tomater.
Kog hamburgerryg efter anvisning.
Næringsindhold
| Energi | 96 kcal | 497
kcal | 1492 kcal | Protein | 8,5 g | 44 g | 132 g | Kulhydrat | 8 g | 41 g | 124 g | Fedt | 3,4 g |
18 g | 53 g | |