Boller med grahamsmel
20 stk.
Det skal du bruge:
1 pakke gær
250 g fromage Frais 0,2%
2 æg
1 stk reven courgetter
400
g grahamsmel
400 g hvedemel (gem ca. 25-50 g til formning)
30 g solsikkeolie
1 spsk sukker
1 tsk salt
1 dl græskarkerner til pynt
Sådan skal du gøre:
Blød gæren
op i 1. dl lunkent vand. Kom Fromage Frais i skålen og tilsæt det opløste gær. Rør dette sammen. Kom resten af ingredienserne i og lad det ælte på røremaskinen i 5-8 minutter. Tag dejen ud af skålen
og læg det på et meldysset bord, del dejen i to lige store stykker. Kom et viskesykke over og lad dejen hæve på køkkenbordet i ½ time.
Form bollerne (20stk), læg det på to bageplader og lad dem efterhæver
i ½ time.
Bages herefter ved 200°C (ikke varmluft - stil din ovn til alm., for bedre boller)
Næringsindhold
| Energi | 230 kcal | 180 kcal |
3595 kcal | Protein | 8,3 g | 6,5 g | 129 g | Kulhydrat | 41 g | 32 g | 639 g | Fedt | 4,4 g | 3,5
g | 69 g | |