|
|
|
|
|
Thai Frikadeller 24 stk Det skal du bruge: 800 g kyllingefars 2 æg 1
lille chili 1 spsk koriander 1 lille ingefær 1 fed hvidløg 2 spsk soja 2 spsk fiskesovs 1 lille løg 2 tsk salt 2 spsk mel 3 spsk becel til stegning
Sådan gør du Hak og riv grøntsagerne. Bland det hele sammen, gerne et par timer inden tilberedning og sæt det på køl. Kom Becel på panden og steg frikadellerne Næringsindhold | Energi | 118 kcal | 56 kcal |
1352 kcal | Protein | 10 g | 4,8 g | 116 g | Kulhydrat | 6,2 g | 3 g | 71 g | Fedt | 5,8 g | 2,8
g | 66 g | |
Grøntsags farsbrød 8 personer Det skal du bruge: 1 pakke kyllingefars, 5% 1 pakke oksekød, hakket, 3-6% 6 små gulerødder 4 små pastinakker 6 løg 1 courgetter 2 æg 125 g mel 3 spsk salt 2 spsk peber 6 skiver parmaskinke
Sådan gør du: Riv gulerødder, pastinakker og courgette, hak løg og hvidløg. Bland det hele sammen og
kom resten af ingredienserne i- Lad gerne farsen står i køleskabet 4-6 timer, så det kan samle sig. Smør et ildfast fad og kom farsen på midten så det bliver en pæn "pølse". Beklæd det med parmaskinke.
Tilberedes i ovnen v/ 200°C i ca en time.
Serveres evt. med ovnkartofler og tzatziki (husk at beregne kalorier for dette) Næringsindhold |
Energi | 102 kcal | 289 kcal | 2312
kcal | Protein | 10 g | 29 g | 233 g | Kulhydrat | 8,9 g | 25 g | 203 g | Fedt | 3,1 g | 8,7 g |
70 g | |
Frikadeller med Gourgette 20 stk Det skal du bruge: 400 g hakket svine- og kalv 8-10% 500 g hakket oksekød, 3-6% 5 alm løg 3 æg 150 g mel 2 spsk salt 1 spsk peber 3 spsk flydende becel til
stegning
Sådan gør du: Hak eller riv løgene, riv courgetten. Bland det hele sammen (rør det gerne "sej" på en røremaskine). Farsen er meget lind, derfor er det en god ide at
sætte det i køleskabet i minimum en time inden de skal steges (dette kun for at spare på kalorier til mel) Næringsindhold | Energi | 129 kcal | 134 kcal | 2682 kcal |
Protein | 11 g | 12 g | 234 g | Kulhydrat | 8,5 g | 8,9 g | 177 g | Fedt | 5,7 g | 5,9 g | 118 g |
|
Græsk farsbrød 6 personer Det skal du bruge: 800 g oksekød, hakket, 8-10% 2 fed hvidløg ½ courgetter 3 løg 2 æg 250 g feta ost 40+ 3 tsk salt 2 tsk peber
Sådan gør du: Riv courgette, hak løg og hvidløg. Bland det hele sammen undtagen feta. Lad farsen står i køleskabet 4-6 timer, så det kan samle sig. Skær feta
i tern og bland det forsigtigt rund i farsen.
Smør et ildfast fad og kom farsen på midten så det bliver en pæn "pølse"
Tilberedes i ovnen v/ 200°C i ca en time.
Serveres med ovnkartofler
og tzatziki (husk at beregne kalorier for dette) Næringsindhold
| Energi | 140 kcal | 379 kcal | 2276 kcal | Protein | 14 g | 38 g | 231 g |
Kulhydrat | 2,6 g | 7 g | 42 g | Fedt | 8,2 g | 22 g | 132 g | |
|
|
|