Ris a' la mande - Points pr. pers. 10
4
personer
Det skal du bruge:
50 g grødris
½ l skummetmælk
½ l creme fine
50 g mandler
mandelessens
vaniljeessens
2 spsk. strø- eller flydende sødemiddel
Sådan gør du:
Kog risen efter anvisningen på pakken. stil det i køleskabet.
Pisk fløden og kom grøden og mandler i.
Smages til med sødemiddel, vanilje- og mandelessens.
Det kan lade sige gøre at lave Ris a'la manden på alminelig vis.
Hvis du tager de tilladte smagspift der er til rådighed på en dag giver det til fire personer, det der svarer til sukker der kommer i.
Brug en vaniljestang i stedet for vaniljesukker.
Brug flormelis i stedet for almindelig sukker. Både fordi det fremhæver vaniljesmagen, samt der skal ikke bruges så meget som sukker.
Husk at beregne points for kirsebærsauce (100 g syltede kirsebær, 4 points.
(Det kan lade sige gøre at lave ris a'la manden på alminelig vis.
Hvis du tager de tilladte smagspift der er til rådighed på en dag giver det til fire personer, det der svarer til sukker der kommer i)
Brug en vaniljestang i stedet for vaniljesukker.