Omelet med spinat, løg og tomat
1 person
Det skal du bruge:
300 g spinat, hakket, frost
1 mellemstor tomat
1 alm løg
1 spsk
flydende margarine
1 æg
Sådan gør du:
Optø spinat, pil og hak løg fint. Fjern kerner fra tomaten.
Svits løg ved svag varme på panden med margarine. Tilsæt spinat og
tomat og lad det stå og simre til det bliver varmt. Pisk æg med 1 tsk. salt. Hæld æg på panden og rør rundt et øjeblik.
Lad massen stå og samle sig og fold herefter den ene halvdel ind over
den anden. Løsn omeletten og hæld den omvendt over på en tallerken.
Næringsindhold
| Energi | 52 kcal | 298 kcal | 298 kcal | Protein | 2,7
g | 16 g | 16 g | Kulhydrat | 4,4 g | 25 g | 25 g | Fedt | 3,1 g | 18 g | 18 g | |