Ugeplaner

Uge 44 - Masser af Karry

Uge 44

Mandag:

Grøn Salat m/ Skinke

Tirsdag: 

Kyllingeoverlår med ovnkartofler og stegte bønner

Onsdag:

Karrykål med pasta

Torsdag:

Hakkebøf med ratatouille og spejlæg

Fredag:

Kylling i karry

Lørdag:  

Vildfilet med svampe og kartoffelmos med pastinak

Søndag:

Boller i karry med frugtkompot og gulerødder

Uge 41 - Meget grønt

Uge 41

Mandag:

Mormors livret, Fisk i fad - 447 Kcal - Se under fiskeretter II

Tirsdag:

Broccoli,- Blomkålssuppe med kylling - 326 Kcal - Se under suppe

Onsdag:

Rester fra tirsdag

Torsdag:

Risnudler i Spicy Oksekød - 457 Kcal - Se under oksekød

Fredag:

Spinatpandekager med løg og peberfrugt - 67 Kcal pr. stk - Se under retter med æg

Lørdag:

Lasagne med pastaskruer - 889 Kcal - Se under lasagne, tærter mm.

Søndag:

Pitabrød med Pulled Pork og Coleslaw - 444 Kcal pr. pita - Se under Sund Junkfood

Uge 40 - Meget Ruskomsnusk

Uge 40

Mandag:

Skibberlabsskovs

Tirsdag: 

Karrykål med pasta

Onsdag

Rester fra onsdag

Torsdag:

Grill stegt kylling

Fredag:

Fyldt hakkebøf

Lørdag:

Paella

Søndag:

Italienske kødboller med Båndpasta

Uge 36 - Alt muligt forskelligt

Uge 36

Mandag:

Lasagne a’la karrykål

Tirsdag: 

Grillkrydder med salat

Onsdag:

Stegt kylling med Coleslaw

Torsdag:

Nakkekoteletter med stegte ris i grønt

Fredag:

Hakkebøf med Ravioli og salat

Lørdag:  

I byen til sushi

Søndag:

Spareribs med ovnkartofler

Uge 35 - Masser af grønt

Uge 35

Mandag:

Koteletter i grøntsags fad

Tirsdag: 

Oksekød a’la moster

Onsdag:

Karrykål med pasta

Torsdag:

Rester fra onsdag

Fredag:

Stegt kylling på grøntsags bund

Lørdag:  

Lasagne lavet på nudler og grønt

Søndag:

Hamburgerryg med grøntsager

Uge 31 - Mest Oksekød

 Uge 31

Mandag:

Grillstegt kylling m/ tzatziki

Tirsdag: 

Rester fra søndag 

Onsdag: 

Laks i kokosmælk 

Torsdag: 

Rester fra onsdag 

Fredag:  

Oksekød a’la moster 

Lørdag:   

Oksekødssalat a' la Thai 

Søndag: 

Kylling i karry med ris

 

Uge 30 - Sushi og Fisk

Uge 30

Mandag:

Pizza Burger

Tirsdag: 

Sushi på Watami

Onsdag:

Kyllingeoverlår med kartofler og salat

Torsdag:

Rester fra onsdag

Fredag:

Hjemmelavet Burger med grønt

Lørdag:  

Jensen ben med coleslaw

Søndag:

Græske frikadeller m/ Blomkål og gulerødder

Uge 29 - Godt med oksekød

Uge 29

Mandag:

Grillstegt kylling

Tirsdag: 

Rester fra weekenden

Onsdag:

Sund Junk Food – Hjemmelavet burger

Torsdag:

Koteletter med broccolitoppe og nye kartofler

Fredag:

Rester fra torsdag

Lørdag:  

Kylling i karry

Søndag:

Det er meget varmt - Koldskål

Uge 28 - Næsten ferie - Ingers møbradgryde - Kalorier tælles ikke

Vi er nødt til at slette denne uge fra madplaner.

Til og  med torsdag "nogenlunde" sund mad.

Besøg af Inger og Per og de havde den mest fntastiske mørbradgyde med. Præmie til Henrik for veloverstået eksamen 🙂

Lørdag til frokost på bakken - Det mest fantastiske stykke smørrebrød med fiskefilet, mayonaise og rejer, MUMS, vi skal være usunde en gang imellem :-)

Uge 27 - Bare lidt blandet

Uge 27

Mandag:

Mexikansk wraps med masser af grønt

Tirsdag: 

Grøn kartoffelsalat med frankfurter

Onsdag:

Stegt laks med flødeostspinat og nye kartofler

Torsdag:

Oksekød a’la moster

Fredag:

Rester fra torsdag

Lørdag:  

Ribeye med bagt kartoffel og ærter

Søndag:

Kylligeoverlår med Japansk kartoffelsalat og broccolitoppe

Uge 26 - Sommer - og masser af nye kartofler

Uge 26

Mandag:

Mexikansk wraps med masser af grønt

Tirsdag: 

Grøn kartoffelsalat med frankfurter

Onsdag:

Stegt laks med flødeostspinat og nye kartofler

Torsdag:

Oksekød a’la moster

Fredag:

Rester fra torsdag

Lørdag:  

Ribeye med bagt kartoffel og ærter

Søndag:

Kylligeoverlår med Japansk kartoffelsalat og broccolitoppe

Uge 23 - Der laves mad til 2 dage

Uge 23

Mandag:

Ribsteak med nye kartofler, champignon og gulerødder

Tirsdag: 

Rester fra mandag

Onsdag

Grillet laks med spinat og spaghetti pandekager

Torsdag:

Karrykål med pasta

Fredag:

Rester fra torsdag

Lørdag:  

Paella

Søndag:

Rester fra lørdag

Uge 22 - Uha 2 dage i byen

Uge 22

Mandag:

Grillstegt kylling

Tirsdag: 

Fyldt kyllingebryst med blomkåls Coleslaw

Onsdag

Kylling i karry

Torsdag:

Sushi

Fredag:

Sund mad hos søster, Måske med fetacreme? 🙂

Lørdag:  

Familiekomsammen hos fætter – Er det Faster, der laver dejlig mad 🙂 Hov, kan jeg dufte jomfruhummer 😘

Søndag:

Pulled Pork med grønt

Se nedenstående, hvordan fredag, lørdag og søndag blev i virkligheden 🙂

Fredag:

Sund mad hos søster: Laks med grillet forårsløg, bønner, ovnbagte nye kartofler og rygeostcreme J

Lørdag:  

Familiekomsammen hos fætter – Faster laver sikkert dejlig mad J Hov, kan jeg dufte jomfruhummer J

Der var ingen jomfruhummer, med skønne hvide asparges med rejer og hollandaise, hjemmemarinerede ben, fyldt kylling, vinger og meget meget mere J   HOV så viste vægte da også + 3 kg søndag

Søndag:

Grøntsags Lasagne

Uge 20 - Mon vi er vild med kylling?

Uge 20

Mandag:

Medister med gulerødder, forårsløg og grønne asparges

Tirsdag: 

Rester fra fredag

Onsdag

Kylling med japansk kartoffelsalat og grønt

Torsdag:

Mousakka

Fredag:

Kylling i kokosmælk

Lørdag:

Fyldt kyllingebryst

Søndag:

Italienske kødboller med Båndpasta

Uge 19 - Pinsesolen danser

Uge 19

Mandag:

Rester fra fryseren

Tirsdag: 

Sandwich med kebab

Onsdag:

Kold kartoffelsalat med griller

Torsdag:

Pulled Pork burger med Coleslaw

Fredag:

Grillstegt kylling med japansk kartoffelsalat og grønt

Lørdag:

Pinsefrokost

Søndag:

Karrykål

 

Uge 18 - Kylling igen igen

Uge 18 

Mandag:

Marineret nakkekoteletter med Courgetter og gulerødder i grøntsagsbånd

Tirsdag: 

Kyllingeburger med salat af spidskål, løg og jalapenos

Onsdag:

Kylling i Kokosmælk

Torsdag:

Rester fra onsdag

Fredag:

Hakkebøf med løg, champignon og spejlæg

Lørdag:

Kalvekotelet med pommes

Søndag:

Fyldt kyllingebryst med spinat og grønt

 

Uge 17 - Meget kål

Uge 17

Mandag:

Semi Junkfood -* Kold kartoffelsalat med pølser

Tirsdag: 

Flanksteak med tzatziki, fennikelsalat, champignon og kartoffelbåde

Onsdag:

Karrykål med pasta

Torsdag:

Rester fra onsdag

Fredag:

Ovnbagt laks i fad

Lørdag:

Marinerede nakkekoteletter med blomkålssalat og ris

Søndag:

Kylling i Wok

Uge 15 - Mad med variation

Uge 15

Mandag:

Smørrebrød

Tirsdag: 

Lasagne m/ Penne

Onsdag:

Rester fra tirsdag

Torsdag:

Kyllingeburger

Fredag:

Grøn æggekage

Lørdag:

Hvidløgskylling med fennikelsalat og ovnkartofler

Søndag:

Pulled Pork

Uge 14 - Kyllingeuge igen

Uge 14

Mandag:

Pizzaburger

Tirsdag: Rester fra søndag

Onsdag:

Kylling i pasta med revet gulerødder og courgette

Torsdag:

Grillstegt kylling igen igen

Fredag:

Rester fra onsdag

Lørdag:

Stegt kylling

Søndag:

Hakkebøf i stanniol med løg og champignon. Tilbehør: Blomkålssalat med spidskål og pesto

Uge 11 - Efterårsgrønt

Uge 11

Mandag:

Porretærte

Tirsdag: 

Blomkålsbombe

Onsdag:

Boller i karry på den sunde måde

Torsdag:

Rester fra onsdag

Fredag:

Oksekød a’la moster

Lørdag:

Ovnbagt laks på bund af efterårsgrønt

Søndag:

Hakkebøf i stanniol med løg og champignon. Tilbehør: Blomkålssalat med spidskål og pesto

Uge 10 - Ris

Uge 10

Mandag:

Oksekød med bambusskud og ris

Tirsdag: 

Kyllingebryst med stegt spids-, og blomkål, samt broccoli

Onsdag:

Fyldt hakkebøf med ovnkartofler og grøntsagsblanding

Torsdag:

Stegt kylling

Fredag:

Pølser a'la Junk

Lørdag:

Endnu uvist 🙂

Søndag:

Hamburgerryg med grøn kartoffelsalat

Uge 9 - Blomkål

 Uge 9

 Mandag:

 Grillstegt kylling

 Tirsdag: 

 Blomkålsbombe

 Onsdag:

 Medister i fad

 Torsdag:

 Kyllingeburger med Coleslaw

 Fredag:

 Lasagne

 Lørdag:

 Kylling med stegte stegte ris og grøntsager

 Søndag:

 Rester fra fredag

 

Uge 8 - Blandet landhandel

Uge 8

Mandag:

Rester fra fryseren

Tirsdag: 

Lidt Junk - Stegsandwich

Onsdag:

Stegt kyllingebryst med m/ Risnuddel pandekager og Tzatziki

Torsdag:

Broccoli,- Blomkålssuppe med kylling

Fredag:

Rester fra torsdag

Lørdag:

Medister i fad

Søndag:

Chili Con Carne

Uge 7 - Kyllinge-uge

Uge 7

Mandag:

Rester fra søndag

Tirsdag: 

Running Sushi (det findes der ingen opskrift på J )

Onsdag:

Fisk i kokosmælk

Torsdag:

Rester fra onsdag

Fredag:

Grillstegt kylling

Lørdag:

Grillstegt kylling med Kartoffelmuffins og Tzatziki

Søndag:

Fyldt hakkebøf m/ Risnuddel pandekager og stegte champignon

 

Uge 6 - Uge med rester

Uge 6

Mandag:

Rester fra fryseren

Tirsdag: 

Karrymarineret kylling m/ris

Onsdag:

Fiskefrikadeller

Torsdag:

Rester fra onsdag

Fredag:

Rester fra tirsdag

Lørdag:

Ud i det blå

Søndag:

Hamburgerryg med blomkål og gulerødder

Uge 5 - Masser af grønt

Uge 5

Mandag:

Grønsagstærte på pastabund

Tirsdag: 

Rester søndag

Onsdag:

Kyllingebryst m/ ovnbagte gulerødder og broccoli

http://www.sluksulten.dk/420411231

Torsdag:

Hamburgerryg m/ Grøn kartoffelsalat – 597 Kcal -http://www.sluksulten.dk/3619735

Fredag:

Rester fra torsdag

Lørdag:

Hakkebøf med Spejlæg og Ratatouille – 380 Kcal - http://www.sluksulten.dk/421884621

Søndag:

Karrymarineret kylling m/ris – 454 Kcal - http://

Uge 4 - megen pasta

Uge 4

Mandag:

Thaikylling med nudler - 457 kcal - http://www.sluksulten.dk/3619736

Tirsdag:

Rester fra mandag

Onsdag:

Italienske kødboller m/ tomatsauce og grøntsagspasta – http://www.sluksulten.dk/421884621

Torsdag:

Mormors livret, Fisk i fad - 447 Kcal - http://www.sluksulten.dk/478171

Fredag:

Pulled Pork i Pitabrød m/ Coleslaw- 444 Kcal -  http://www.sluksulten.dk/421336267

Lørdag:

Rester fra onsdag

Søndag:

Medister med grøntsager og kartofler - Link kommer senere på ugen

| Svar

Nyeste kommentarer

26.01 | 09:59

👍🏻👍🏻👍🏻

19.10 | 18:50

Hej Jannie. Vil du være med i gruppen SlukSulten på FB, så skal du lige bede om medlemskab. Du kan også bare gå ind her der er ugeplaner og flere opskrifter

14.09 | 18:44

Jeg vil gerne deltage.

14.09 | 18:41

Jeg vil gerne deltage.